Adana Enschede

Oosters
Wesseler-Nering 16, Enschede, Overijssel.
Zoek

BESTEL NU

Openingstijden

  • Maandag 14:00 - 00:00
  • Dinsdag 14:00 - 00:00
  • Woensdag 14:00 - 00:00
  • Donderdag 14:00 - 00:00
  • Vrijdag 14:00 - 00:00
  • Zaterdag 14:00 - 00:00
  • Zondag 14:00 - 00:00

Details

ETEN BESTELLEN BIJ ADANA IN ENSCHEDE

Vlakbij de Broekheurne-Ring zit Adana & Eetplaza Zuid. Hier kan je heerlijke grill gerechten bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shoarma, maar er is zoveel meer! Adana & Eetplaza Zuid kan bezorgen in het binnensingelgebeid maar ook daar buiten bij Ribbelt-Stokhorst, Hogeland, Velve, Boswinkel bijvoorbeeld. Dagelijks gaat Adana & Eetplaza Zuid open in de namiddag en stoppen ze niet met grillen voordat alle inwoners in Enschede voldaan zijn. Lekker makkelijk iets bestellen als je de hele dag hard hebt gewerkt en nu even wilt ontspannen. Nog niet klaar met werk? Even shoarma bestellen en daarna gelijk weer door? Dit kan natuurlijk ook.

ADANA EEN BEKENDE IN ENSCHEDE

Adana is een bekende grillroom in Enschede, want het heeft alles wat een grillroom nodig heeft. Heerlijke gerechten, leuk personeel en snelle bezorging. We zijn ook nog eens open van 16:00 tot 23:45, wat betekent dat je de hele dag door heerlijke gerechten kunt bestellen! De minimale bestelwaarde moet wel â?¬15 ,- zijn, maar dit moet ook wel lukken met het grote aanbod aan gerechten.

ADANA ENSCHEDE & FOODNU

Bij Adana Enschede bestel je natuurlijk via de eigen website ontwikkeld door FoodNu. Je kunt de hele menukaart van de grillroom in Enschede makkelijk inkijken en jouw favoriete gerechten met een klik in je winkelmandje stoppen. Er zijn meerdere betaalmethodes, zodat je zowel online als contant aan de deur kunt betalen. �én ding is zeker, je hoeft de bank niet af voor je bestelling. Behalve om de deur open te doen natuurlijk.